top of page

Haarstukken: een goede oplossing bij haarverlies

Haaruitval is voor iedereen die er mee te maken krijgt eigenlijk altijd erg vervelend. Bij mannen is het verlies van het hoofdhaar nog redelijk algemeen geaccepteerd, maar vooral bij vrouwen kan dit voor onzekerheid zorgen. Al helemaal als je jong bent, voelt het echt als een verlies van je vrouwelijkheid wanneer je haar begint uit te vallen. Dit overkwam Viola de Vries op 17 jarige leeftijd. Zij kreeg te maken met een huidaandoening die haarverlies als gevolg had. In de jaren die hierop volgden probeerde ze allerlei haarstukken en andere middelen om niet met kale plekken te hoeven rondlopen. Hoewel deze haarstukken meestal behoorlijk aan de prijs waren, bleken ze dikwijls een miskoop te zijn. Niet alleen was het verlies van het hoofdhaar zelf al een erg nare ervaring, maar ook lukte het de hele tijd niet om hier een goede oplossing te vinden en heeft Viola hier helaas veel geld aan moeten verspillen. Bij alle medische testen die zij voor haar aandoening onderging werd tevens geen aandacht geschonken aan de psychologische impact die zo’n ziekte op een jonge vrouw heeft. Haaruitval doet namelijk niet veel goeds voor het zelfbeeld van een vrouw. Sterker nog, het doet je zelfvertrouwen in rap tempo slinken. Het liefste wil je natuurlijk dat het niemand opvalt dat je een aandoening hebt. Bij het zoeken naar goede haarstukken om de kale plekken te verbergen was haar insteek dan ook om haarwerk te vinden dat niet te onderscheiden is van het eigen haar. Daarbij is het erg belangrijk dat je voor je gevoel niet of nauwelijks verschil ervaart tussen de tijd voor en de tijd na de ziekte. Haarstukken die dit voor elkaar kunnen krijgen zijn dus een must om je weer op en top vrouw te kunnen voelen. Viola ging uiteindelijk zelf aan de slag met het ontwikkelen van betere concepten voor haarstukken en ze wil nu voorkomen dat andere vrouwen die te maken krijgen met haarverlies hetzelfde moeizame pad als zij moeten bewandelen. Daarom heeft ze MoveHs opgericht, een bedrijf dat haaroplossingen biedt bij verlies van het hoofdhaar.

De mooiste haarstukken vindt u bij MoveHs

Haarstukken bieden een uitstekende oplossing wanneer u last heeft van haarverlies of kale plekken. Zolang de contouren van uw hoofdhaar nog maar intact zijn kunnen goede haarstukken deze gebreken onopvallend wegwerken. Wanneer u last heeft van haaruitval hoeft u dus lang niet altijd gelijk een pruik aan te schaffen of met een sjaaltje om uw hoofd de deur uit te gaan. Daarnaast bieden haarstukken ook de mogelijkheid tot een volumineuzer kapsel. Voor haarstukken bestaan zowel semipermanente als permanente haaroplossingen. De permanente bevestigingen zijn met name aan te raden als u graag sport en u uw haarstukken tijdens het beoefenen van deze sport in wilt houden. Semipermanente bevestigingen kunt u zelf aan het eind van de dag of na enkele dagen weer loshalen. Bij MoveHs weet u in ieder geval zeker dat u goede haarstukken voor uw geld krijgt. De haarstukken van MoveHs zitten goed bevestigd en u hoeft dus absoluut niet bang te zijn dat ze af zullen glijden. Daarnaast zijn de haarconstructies van MoveHs een lust voor het oog en hebben ze een zeer hoog draagcomfort. Ze zitten zo lekker dat u gewoon vergeet dat u ze draagt. Tevens zijn de haarstukken gemaakt van de beste haarkwaliteit en zullen ze probleemloos samenvallen met uw echte haar. U kunt kiezen voor maatwerk en bijzondere ontwerpen als u daar zin in heeft, want de medewerkers van MoveHs hebben grote expertise op dit gebied. Hebt u echter minder te besteden, dan hoeft u niet bang te zijn om achter het net te moeten vissen. Met elk budget zijn er fatsoenlijke haarstukken te krijgen en u zult dus nooit gedwongen rond hoeven te lopen met kale plekken. Wist u trouwens dat veel verzekering vergoedingen voor haarstukken aanbieden? MoveHs heeft overeenkomsten met 170 zorgverzekeringen. Grote kans dus dat uw zorgverzekeraar ook een steentje kan bijdragen.

Meer weten? Kijk dan vooral eens verder rond op de website

Op de website van MoveHs is allerlei nuttige informatie te vinden. Niet alleen kunt u hier uw vergoeding laten berekenen, er is ook een webwinkel die allerlei producten in de aanbieding heeft die wellicht interessant voor u kunnen zijn. De webwinkel heeft een divers aanbod aan haarproducten en producten die u kunnen helpen omgaan met haaruitval, zoals:

  • Accessoires zoals een pruikenhoofd of een pruikenstandaard

  • Cosmetica voor echt haar

  • Cosmetica voor synthetisch haar

  • Gereedschappen zoals stijl- en krultangen

  • Haarvullingen

  • Hoofdbedekkingen zoals mutsjes en vrouwelijke petten

  • Krullen zonder krultang

  • Lijmen en cleaners voor bevestigingen

  • Satijnen kussenslopen

  • Haarverdikkers en haarvezels van het merk Toppik

Op de website vindt u verder ook alle benodigde contactinformatie. Voor meer informatie kunt u altijd bellen of u kunt via de website uw telefoonnummer achterlaten, waarna u zo spoedig mogelijk wordt teruggebeld. Ook kunt u zich registeren bij de adressenlijst. Hierdoor ontvangt u automatisch de nieuwsbrief en wordt u op de hoogte gehouden van scherpe aanbiedingen. U hoeft dus niets meer te missen. Verder kunt u online terecht voor het maken van een afspraak. Hiervoor hoeft u enkel het contactformulier in te vullen. Daarbij kunt u aangeven wanneer u gebeld wilt worden zodat de datum en het tijdstip van de afspraak kunnen worden vastgesteld. Het is handig als u specifieke informatie achterlaat zodat u snel geholpen kunt worden. Schroom dus niet en neem deze week nog contact op!


bottom of page